Βασ.Κωνστανίνου 284-Κορωπί-Τ.Κ 19400
+30 210 6622240
+30 6943088154
info@aegeanrent.gr
Ελληνικα
Login

Απολύμανση Αυτοκινήτων με Όζον

Γεγονός πλέον αποτελεί η εξάπλωση του SARS-CoV-2 και στην Ελλάδα προκαλώντας την επιδημία του Covid-19. Όλοι μας καλούμαστε να διαχειριστούμε αυτή τη νέα κατάσταση με σοβαρότητα, ψυχραιμία και σύνεση.

Στην Aegean Rent δίνουμε πολύ μεγάλη προσοχή στην σωστή καθαριότητα και απολύμανση των χώρων και των επιφανειών ων οχημάτων μας.

Για κάθε αυτοκίνητο που παραδίδουμε ακολουθείται μία διαδικασία με πολλαπλά στάδια, που περιλαμβάνει τον καθαρισμό και την απολύμανση του αυτοκινήτου πριν από την παράδοσή του στον πελάτη. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με ειδικό εξοπλισμό σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου, με ειδικό απολυμαντικό υγρό καθαρισμού.

Για τον καθαρισμό του σαλονιού, δεν γίνεται μόνο λεπτομερής και προσεγμένη εργασία αλλά και απολύμανση με όζον (χρήση ενεργού οξυγόνου) ταυτόχρονα. Χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά βιολογικά καθαριστικά χαμηλού αφρισμού, βιοδιασπώμενα και 100% ανακυκλώσιμα με ουδέτερο PH και χωρίς λευκαντικά, ιδανικά για τον καθαρισμό των πιο σκληρών ρύπων και των λιπαρών λεκέδων από λάδια, γράσα και λίπη, σε καθίσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες και επιφάνειες με συνθετικές ή φυσικές ίνες.

Το σύστημα απολύμανσης με όζον, καταστρέφει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια και τους αλλεργιογόνους παράγοντες καθώς επίσης και τους μύκητες που έχουν δημιουργηθεί.

Στην Aegean Rent είμαστε προνοητικοί και προσεκτικοί έτσι ώστε να μένετε ασφαλής!

Aegean Rent® 2019