Περιμένετε λίγο...

Η Aegean Boat Rent  είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Στόχος της εταιρείας είναι  να καλύψει τις ανάγκες των  φίλων της θάλασσας, που θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα.
Ο πλούσιος εξοπλισμός τους καθώς και οι υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχουμε, και σε συνδυασμό με την βασική μας προτεραιότητα που είναι πάντα η ασφάλεια,  δημιουργούν τις  τέλειες συνθήκες για την  απολαυστική εμπειρία που θέλετε να ζήσετε.

Τα σκάφη μας διατίθενται ακόμα και για μονοήμερες εξορμήσεις. Για τους λάτρεις της περιπέτειας τα σκάφη μας είναι ιδανικά για πολυήμερες αποδράσεις.

Με την ενοικίαση ενός φουσκωτού σκάφους, έχετε την δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία για εσάς, την οικογένειά σας, τους φίλους σας ή τους συνεργάτες σας.

Σκοπός μας να σας προσφέρουμε ασφαλείς, γρήγορους και απολαυστικούς τρόπους να ταξιδέψετε στα νησιά μας και να ανακαλύψετε μερικές από τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας. Η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας, της άνεσης και κυρίως η μέγιστη ασφάλεια θα σας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας σας.

Σκάφος »Neptun»

από 0.00€ / την ημέρα
Για διαθεσιμότητα επικοινωνήστε μαζί μας   Full Έξτρα Εξοπλισμός  
2015 Diesel Auto 25000 Συνέχεια