Skip to content Skip to footer
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Ο Στόλος μας

Με έναν στόλο άνω των 16 μαρκών νέων οχημάτων, περιλαμβάνουμε μια επιλογή των πιο γνωστών μαρκών με τα τελευταία μοντέλα που διατίθενται στην αγορά για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα

Τα Οχήματα μας

Διαλέξτε το όχημα που σας ταιριάζει στις καλύτερες τιμές

Citroen C1 or similar / *NO SMOKING
21€
τη μέρα
Χαρακτηρηστικά
5
Manual
5
Hyundai i 10 or similar / *NO SMOKING
21€
τη μέρα
Χαρακτηρηστικά
5
Manual
5
Peugeot 108 or similar / *NO SMOKING
21€
τη μέρα
Χαρακτηρηστικά
5
Manual
5
Skoda Citigo or similar / *NO SMOKING
21€
τη μέρα
Χαρακτηρηστικά
4
Manual
5

Γιατί να Διαλέξετε Εμάς

Γλιτώστε χρόνο κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας, κάνοντας Online Check-in

Δωρεάν ακύρωση της κράτησης έως και 48 ώρες πριν την ημερομηνία παραλαβής

Έχουν σύγχρονα standards ασφάλειας, έχουν περάσει KTEO και service και έχουν νέα ελαστικά

Είμαστε Διαθέσιμοι 24/7 για κάθε πρόβλημα και κάθε απορία που μπορεί να σας δημιουργηθεί

Οι Τοποθεσίες μας

Ερχόμαστε σε σας σε πάνω από 5+ σημεία στην Αττική

Athens City Center

Location Fees

Location Fees

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Λένε για μας

Ελένη Δ.

Η πιο φιλική προς τον πελάτη επιχείρηση που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ για ενοικίαση αυτοκινήτου. Ευέλικτο, ευγενικό, στην ώρα του, με καινούργια αυτοκίνητα και εξαιρετικές τιμές! Συνιστάται!!!

Ελένη Δ.

Μάρκος Μ.

Πραγματικά η καλύτερη εμπειρία που είχα ξανά και ξανά. Πραγματικοί επαγγελματίες στη δουλειά τους, πάντα ευγενικοί και πάντα παραδίδοντας τα πιο καθαρά και προσεγμένα αυτοκίνητα.

Μάρκος Μ.

Ιωάννα Λ.

Η καλύτερη εξυπηρέτηση, εξυπηρετικοί και ευγενικοί άνθρωποι. Συνολικά κάτι περισσότερο από επαγγελματίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ιωάννα Λ.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να μάθετε την τιμή ενοικίασης και να κάνετε κράτηση αυτοκίνητου στο www.aegeanrent.gr Απλά, πηγαίνετε στην σελίδα κρατήσεων αυτοκινήτων και ακολουθήστε την απλή και γρήγορη διαδικασία κράτησης.


Μια προκαταβολή απαιτείται προκειμένου να οριστικοποιηθεί η κράτηση (συνήθως το 20%-30% του συνολικού ποσού ενοικίασης. Το ακριβές ποσό μπορεί να προταθεί και μέσω επικοινωνίας). Η χρέωση του ποσού της προκαταβολής γίνεται μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας που καταχωρείτε κατά την κράτηση σας μέσω του ασφαλούς συστήματος κρατήσεων της ιστοσελίδας ή μέσω τραπεζικής μεταφοράς και αποστολή του αποδεικτικού μέσω email στην εταιρεία  μας.


Καλέστε στο κεντρικό τμήμα Κρατήσεων: +30 2106622240

– Να έχετε ελάχιστο όριο ηλικίας 23* ετών, με άδεια οδήγησης η οποία να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 2 χρόνια πριν, για όλες τις κατηγορίες οχημάτων.
– Άδειες Οδήγησης (οι οποία πρέπει να είναι σε ισχύ για τουλάχιστον ένα έτος και είναι «ο νέος τύπος πιστωτικής κάρτας») σύμφωνα με τον επικυρωμένο νόμο στην Ελλάδα:
*Ευρωπαϊκή (από χώρες της Ε.Ε.)
*Μη ευρωπαϊκά και εκδοθέντα από οποιαδήποτε συμμετέχουσα χώρα στη σύμβαση της Βιέννης για την Οδική Κυκλοφορία.
Στην περίπτωση που η Εθνική άδεια οδήγησης (η οποία πρέπει να είναι σε ισχύ για τουλάχιστον ένα έτος) δεν ταιριάζει με καμία από τις παραπάνω απαιτήσεις, απαιτείται μια έγκυρη Διεθνής άδεια οδήγησης (IDL) μαζί με την Εθνική άδεια οδήγησης. (Το Διεθνές δίπλωμα μπορεί να είναι ακόμη σε ισχύ και για μια ημέρα!)
– Προσωπική πιστωτική κάρτα. (Πραγματοποιείται προ έγκριση της Εγγύησης η οποία είναι απαραίτητη για την ενοικίαση ενός οχήματος).

* Οι ενοικιαστές ηλικίας μεταξύ 19 – 23 ετών υπόκεινται στην προσαύξηση Νέων Οδηγών.

– Ισχύουσα νόμιμη άδεια οδήγησης.
– Την προσωπική πιστωτική κάρτα ή την χρεωστική σας κάρτα. Κάρτες τρίτων δε γίνονται δεκτές, εκτός αν υπάρχει έγγραφη επικυρωμένη εξουσιοδότηση. Μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας γίνεται προ έγκριση για την απαιτούμενη εγγύηση για την εκμίσθωση του οχήματος. Το ποσό της Απαλλαγής Ευθύνης Ζημιών του επιλεγμένου οχήματος είναι η απαιτούμενη εγγύηση ενοικίου.

Η Agean Rent Ελλάδος δέχεται τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Visa, Mastercard.

Μπορεί να εξοφληθεί το ποσό με μετρητά αλλά θα πρέπει ο οδηγός να έχει μαζί του την προσωπική πιστωτική κάρτα για εγγύηση.

Είναι πολύ σημαντικό στην παραλαβή να ελέγξετε το αυτοκίνητο και να αναφέρετε οποιαδήποτε ζημιά υπάρχει ήδη σε αυτό ώστε να αποφευχθεί η χρέωση ζημιάς από προηγούμενη ενοικίαση. Θα κληθείτε να υπογράψετε στην παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου σχετικό αποδεικτικό έγγραφο για τυχόν υπάρχουσες ζημιές στο αυτοκίνητο.

Χρειάζεται η έγγραφη έγκριση της Aegean Rent Ελλάδος για να οδηγήσετε το αυτοκίνητο της εκτός Ελληνικών συνόρων. Το κόστος χορήγησης Πράσινης Κάρτας και οδικής βοήθειας επιβαρύνουν εσάς.

Μόλις ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με τον αριθμό κράτησης και τις λεπτομέρειες ενοικίασης. Αν χρειαστεί να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε πηγαίνετε στην ιστιοσελίδα μας και ακολουθήστε τις οδηγίες.
Καλέστε στο κεντρικό τμήμα Κρατήσεων: +30 2106622240

Ναι, μπορεί, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε ασφάλιση ενός επιπλέον οδηγού και η άδεια οδήγησης και των δύο οδηγών πρέπει να προσκομίζονται κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Το όχημα θα παραδοθεί γεμάτο καύσιμα και θα πρέπει να επιστραφεί γεμάτο. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβαρυνθείτε για τα καταναλωθέντα καύσιμα* καθώς και με 12,40€ για ανεφοδιασμό.
*Εξαρτάται από την ισχύουσα μέση τιμή καυσίμων

Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε το αυτοκίνητο περισσότερο από την περίοδο που ήδη έχετε συμφωνήσει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το υποκατάστημα παραλαβής του αυτοκινήτου ώστε να γίνει παράταση ενοικίασης στο Μισθωτήριο Συμβόλαιο.

Απαγορεύεται η φόρτωση αυτοκινήτων σε πλοίο χωρίς την έγγραφη έγκριση/συγκατάθεση της Aegean Rent. Σε περίπτωση μίας τέτοιας ενοικίασης μεταξύ νησιών, οφείλετε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο στο υποκατάστημα παραλαβής, διαφορετικά όλα τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή ατυχήματος, είστε υποχρεωμένοι να μεταφέρετε το αυτοκίνητο σε ένα υποκατάστημά μας (εκτός νησιού) με δικά σας έξοδα.

Το σύστημα «Μίσθωσε εδώ – Άφησε εκεί» (One way) προσφέρεται κατόπιν συμφωνίας